Istenes Galéria és Vendégház

 

 

Cím: Istenes Galéria  8244.Felső-Dörgicse Csicsói u 9/11.

Kapcsolattartó: Istenes Emília

Telefon: 06-87/444 119 és 06-20/579 5035 és 06-70/239 3070

Honlap:

www.istenesemilia.hu

Email: istenes.mila@gmail.com

 

A régi pajtaépületből kialakított Galériában Istenes Emília festőművész-építész balatonfelvidéki festményei tekinthetők meg. Nyitva a nyári hónapokban (Szent Ivántól Szent Istvánig) minden délután 3 és 6 óra között. Más időpontokban is látogatható előzetes telefonos egyeztetéssel.

A Galéria zenés, táncos, festő programokat is kínál, részben  Dörgicsei Kulturális Napok keretében.  A helyszín más életmód táborok számára is bérelhető.

 

 

NAGYHÁZ

 

A módos, felújított parasztház 80 m2 alapterülettel, nagy nappalival, hálószobával, lakóelőtérrel, tágas konyhával és fürdőszobával, önálló bejárattal, parkolási lehetőséggel 2-4 fő számára hosszabb távra is kiadó.

 

 

 

 

KISHÁZ

Külön bejárattal rendelkező 2 szobás, fürdőszobás, minikonyhás, max. 2+3 fős, a fedett tornácán étkezővel rendelkező melléképület.

 

 

 

 

 

CSOPORTSZOBA

 

Külön feljáróval, nagy panorámás terasszal rendelkező 8-10 fős tágas tetőtéri hálóterem turistáknak, biciklis vagy lovas csoportoknak, rövidebb távra is kiadó a nyári szezonban.

 

 

 

 

KERT

 

A balatonfelvidéki természetvédelmi terület határán, a szépen ápolt nagy kertben parkolási lehetőség, pihenőterületek, saját tó, balatoni panoráma és a közvetlen közelben nagy rétek, legelők, erdők, műemlékek, kilátók, gyalogosan és lóval vagy biciklivel bejárható kiránduló utak várják a vendégeket.